Beste Ouders,
 
Berkenboom Heistraat Geel en Groen heten je van harte wel­kom­.  Je koos voor gemengde, katholie­ke scholen in je buurt, een bewuste keu­ze!
 
In Berkenboom Heistraat Geel en Groen  kan iedereen zich thuis voelen ongeacht geslacht, cultuur of mogelijkheden. We werken  in een sfeer waar elk kind kansen krijgt om naar eigen kunnen uit te groei­en tot een fijn mens. 
 
Berkenboom Heistraat Geel en Groen zijn erg blij met jullie ver­trou­wen in onze scholen. Onze inzet staat borg voor een schooljaar 2012-2013 vol leerrijke, heerlijke kansen voor je kind.
 
Berkenboom Heistraat Geel en Groen bieden  in deze infobrochure alle mogelijke  informatie over het schooljaar 2012-2013.
Deze infobrochure wil zo goed mogelijk de sfeer, de aandachtspunten en de werkwijze van onze scholen duiden. Ze biedt informatie over regels en afspraken op onze scholen.  
Kortom, we willen je een totaalbeeld geven van ons schooleigen opvoedingsproject.
Naast deze infobrochure ontvang je ook nog het schoolreglement 2012-2013.
Als je kiest voor onze scholen, dan laat je jezelf onderdompelen in ons opvoedingsproject. Je werkt er zélf aan mee!
Zijn er na het lezen van deze infobrochure nog vragen, dan kan je altijd terecht bij de directies, de leerkrachten en het secretariaat.
 
Onderwijs is dynamisch en dus voortdurend in beweging, ook bij ons.   De evoluties gedurende het schooljaar kun je volgen op onze website. 
Ga daar vooral ook eens langs :
 
 
Berkenboom Heistraat Geel en Groen wensen  jou en je kin­de­ren een fijn schooljaar.
 
Directies en leerkrachten.

2012-2013